BOEK PENTALOGIE 
Numerologie 2.0

Numerologie is wereldwijd bekend, maar weinig mensen kennen het intrigerende pentalogie systeem. Dat is jammer want pentalogie heeft veel te bieden. De Duitse Hans Müller introduceerde pentalogie in de jaren zestig van de vorige eeuw. Pentalogie is een vorm van numerologie waarbij de getallen van de geboortedatum om een pentagram geplaatst worden. Zo kunnen aanleg en karakter bepaald worden, hoewel er ook naar thema´s als gezondheid, familiaire achtergrond en prognoses gekeken kan worden.

Het pentagram is een bijzonder wiskundig figuur. Het wordt in veel culturen al duizenden jaren gezien als een heilig en beschermend symbool. Dikwijls wordt ook de relatie gemaakt tussen het pentagram, de vijfpuntige ster, en de armen, benen en het hoofd van de mens. In dit boek en naslagwerk wordt de volledige basis van de pentalogie benoemd. Alle tussentypes, tegengestelde getallen, elementgetallen en nog veel meer, worden uitgebreid beschreven. Verder wordt het pentagram onder andere aan astrologie, numerologie, tarot en de kabbalistische levensboom gekoppeld, waardoor een nog bredere kijk op de pentalogie ontstaat.

De schrijfster hoopt mensen te inspireren om zelf aan de slag te gaan om zo inzicht te krijgen in levensthema´s en bestemming.

€ 29

Verzendkosten:

• Ophalen mijn praktijk   €  0,00

• Opsturen per post         €  2,00

• Bestel via Bol.com         €  3,80

Ook verkrijgbaar bij boekhandel:

La Colombe - Hemelrijk 55 - Arnhem

CIGODorpsplein 32 - Westervoort  

Specificaties:
17 X 24 cm, 244 pag, full colour,
geïllustreerd, harde kaft
ISBN: 978 94 6323 354 5  NUR 720


Debby Bolung is een spirituele duizendpoot. Ze is onder andere werkzaam als astrologe, numerologe en tarotiste. Ze heeft diverse management-functies in het bedrijfsleven bekleed, maar de laatste 11 jaar heeft zij al vele mensen mogen helpen in haar praktijk.


Reacties

20 februari 2019

'Erg interessant boek!'

Karin - Breda

"Goed verpakt en een klein presentje erbij."


27 december 2018

'Zeer informatief boek'

Robert - Beuningen

"Boek is overzichtelijk, erg uitgebreid en is ook zonder kennis vooraf goed te begrijpen. Stof wordt door middel van voorbeelden stap voor stap duidelijk uitgelegd. Heel erg blij met deze aankoop."

waardering
★★★★★


15 oktober 2018

'One of a kind'

Babette1979 - Hoenderloo

"Dit is een boek voor een breed publiek, voor een beginner en zeker ook voor de deskundige. Waar numerologie ophoudt, pakt pentalogie door! Stapsgewijs maak je kennis met de materie en kom je tot de kern. Het is een praktisch toepasbaar boek met gedetailleerde beschrijvingen. Een echte aanrader dus!"
 

waardering
★★★★★


12 oktober 2018

'Je leven in getal'

Jo64 - Overbetuwe

"Wat een leuke manier om zo je doel op aarde te ontdekken. Je geboorte data heeft meer in zijn mars. Zeker leuk om te ontdekken, voor niet kenners is het even wat om te ontcijferen denk ik. Maar zeker een aanrader. Leuk de eerste Nederlandse editie Pentalogie."

waardering
★★★★★


11 oktober 2018

'Zeer goede astrologe'

Jolanda Djetelina

"Mijn goede vriendin maar ook een zeer goede astrologe Debby Bolung heeft haar eerste boek uitgegeven. Ze werd aangespoord door haar vrienden en cursisten. Eerst om cursus Pentalogie te geven, waaraan ook ik aan deelnam, daarna om een boek te schrijven."


3 oktober 2018

'Een rijk bezit'

Johanna Veerenhuis

"Gisteren ontving ik zélf een exemplaar van Debby Bolung's boek, ‘Pentalogie, Numerologie 2.0'. Full color, harde kaft, gebonden, het is écht een heel móói boek geworden! Ik ben blij en trots dat ik de omslag hiervoor heb mogen maken. Het was een hele klus, maar niets in vergelijking met het werk dat Debby heeft verzet voor de totstandkoming van dit boek. Een rijk bezit."


29 september 2018

'Supertrots op 'mijn' heks'

Erna van der Meer - Bernagy

"Vandaag presenteerde Debby Bolung haar boek Pentalogie Numerologie 2.0 in en rondom haar gezellige praktijk in Westervoort. In het prachtig vormgegeven boek van goede kwaliteit beschrijft zij helder de beginselen van de Pentalogie zodat eenieder hiermee aan de slag kan. Zij legt uit hoe ze aan haar persoonlijke versie van dit systeem is gekomen en hoopt met het boek het systeem verder te verspreiden. Ook kunnen geïnteresseerden één van haar workshops hierin volgen. Blij dat ik erbij was en supertrots op 'mijn' heks."


21 september 2018

'Jouw werk is geniaal'

Monique Evers - PrintParadijs

"Ook deze week samen met mijn topper Debby Bolung een prachtig project verwezenlijkt. Mooi trots op deze vakvrouw die ik koester en van mij een big smile krijgt. Debby jouw werk is geniaal. X liefde vóór elkaar. Dank je wel mooi mens."


14 januari 2019

'Vakvrouw met Kracht'

Monique Evers - PrintParadijs

"Debby Bolung - vakvrouw met kracht. Dank je wel voor het vertrouwen en de win-win situatie."

 


september 2018

'Samen maken wij de wereld mooier'

Monique Evers - PrintParadijs

"Mijn collega Debby Boloung met haar nieuwe boek en flyer. Dank je wel. Samen maken wij de wereld mooier."